Доцент кафедри ЗМД Львівської політехніки пройшов стажування в Університеті штату Флорида

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
стажування в Університеті Флориди

Доцент кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки і водночас директор Хмельницького політехнічного коледжу Університету Вадим Овчарук у складі української делегації пройшов п’ятитижневий семінар-стажування в рамках україно-американської програми «Адміністрування в системі коледжів у США (доуніверситетська освіта)» в Університеті штату Флорида (м. Таллахассі, США).

Метою зазначеного семінару-стажування було вивчення академічних і професійних програм муніципальних коледжів США, які відповідають потребам українських навчальних закладів, обмін досвідом щодо становлення й управління системою коледжів з різними перспективами та зміцнення зв’язків між учасниками програми з боку України і США. Програма є грантом Державного департаменту США.

Викладачі та співробітники Університету штату Флорида і коледжу Санта-Фе організували для української делегації інформативну серію семінарів, зустрічей та екскурсій, призначених для вивчення американського досвіду управління навчальними закладами.

Зазначимо, що Університет штату Флорида, заснований 1853 року, є одним із найрейтинговіших у США, і зараз у ньому навчається близько 50 тис. студентів. Своєю чергою, у коледжі Санта-Фе здобувають освіту близько 25 тис. студентів.

стажування в Університеті Флориди стажування в Університеті Флориди стажування в Університеті Флориди стажування в Університеті Флориди стажування в Університеті Флориди стажування в Університеті Флориди стажування в Університеті Флориди стажування в Університеті Флориди стажування в Університеті Флориди