Доцент кафедри теоретичної та прикладної економіки була суддею міжнародних інженерних змагань EBEC

Кафедра теоретичної та прикладної економіки Львівської політехніки
Подяка Оксані Гошовській

Інженерні змагання EBEC – це щорічний виклик найкращим інженерам Європи об’єднати свої зусилля для створення чогось справді вартісного.

Доцент кафедри теоретичної та прикладної економіки Оксана Гошовська цього року представляла Національний університет «Львівська політехніка» як суддя проекту в номінації Case Study.

Суть полягає у розв’язанні певної проблеми лише за допомогою аналітичного підходу й детального аналізу, що потребує гнучкості мислення та генерації неординарних ідей. Розвиває критичність думки, креативність і загалом дає змогу розкрити внутрішній потенціал.

На розгляд суддів було представлено проекти за двома типами завдань – системне рішення для регіону, що зазнав впливу змін клімату, й технологічне рішення для залізничних перевезень – з основними акцентами на новітність ідей, побудову бюджету і проектування наслідків рішень.

Такі проекти вчать молодих ініціативних людей працювати над нестандартними завданнями в жорстких часових рамках, працювати в команді, презентувати свої пропозиції та дискутувати і шукати швидкі відповіді на непрості питання.

Приємно, коли студенти Політехніки на додаток до навчального процесу залучені до таких цікавих ініціатив – завжди цікаво співпрацювати!

Подяка Оксані Гошовській