Доцент кафедри маркетингу і логістики Львівської політехніки пройшла стажування у Польщі

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Зореслава Люльчак

Доцент кафедри маркетингу і логістики Львівської політехніки Зореслава Люльчак у січні-березні 2018 року взяла участь у закордонному стажуванні на тему «Інноваційний навчальний заклад ХХІ століття – європейський досвід в рамках LLP Європейської комісії», організованому Університетом суспільних наук (UNS) у м. Лодзі спільно з Фундацією Central European Academy Studies and Certifications.

Метою стажування було підвищення рівня компетентності та кваліфікацій через перейняття кращого європейського досвіду щодо управління сучасним навчальним закладом із застосуванням європейської моделі LLP.

Lifelong Learning Programme (LLP) – підхід до навчання як до безперервного процесу (навчання впродовж життя), що орієнтований на цільову групу від 5 до 65 років та включає в себе питання дошкільної, шкільної, професійної, вищої, післядипломної освіти та Університети Третього Віку як форму навчання дорослих людей. Ключовою метою LLP є отримання й актуалізація професійних знань та навиків людей в сучасному інформаційному суспільстві, побудова успішної професійної кар’єри з урахуванням динамічності ринку праці та світової економіки.

В рамках програми стажування його учасники:

  • відвідали польський університет, де ознайомилися з практичними засадами та структурою навчального закладу;
  • відвідали проектний офіс польського вишу, де отримали нагоду поспілкуватися з практиками у сфері проектного підходу та корисні поради щодо реалізації проектного підходу в розвитку ВНЗ;
  • розглянули умови співпраці з польським вищим навчальним закладом для реалізації спільних міжнародних проектів.