Доцент кафедри менеджменту організацій став переможцем конкурсу наукових праць молодих учених

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Ігор Кулиняк

Доцент кафедри менеджменту організацій Національного університету «Львівська політехніка» Ігор Кулиняк став переможцем конкурсу наукових праць молодих учених «Роль фінансового сектору у досягненні сталого розвитку: Європейський досвід та можливості його впровадження у національну практику», який відбувався у рамках проекту Модуль Жана Моне «The EU Financial Sector as a Driver for Sustainable Development: European Integration, Policy Reform and Networked Economy Perspectives» програми ЄС «ЕРАЗМУС+».

На конкурс було подано 32 конкурсні роботи 67 учасників із 13 областей і 13 провідних вишів України. Було створено неформальну мережу молодих та досвідчених дослідників, що вирішили запланувати розробку спільних проектів за напрямом Еразмус+ та активно співпрацювати щодо інформування учасників мережі про освітні й наукові заходи, що проходять в організаціях учасників.

Завершальний (третій) етап конкурсу в рамках проекту відбувався 27 березня 2018 року у формі Круглого столу «Впровадження кращих практик ЄС для створення сталого фінансового сектору України» в Академії праці, соціальних відносин і туризму м. Київ), присвяченого обговоренню сучасного стану та перспектив фінансових секторів ЄС та України. Круглий стіл став дружньою зустріччю для нетворкінгу, обміну ідеями, неформального спілкування молодих учених і досвідчених науковців, представників академічного середовища та студентства. Захід пройшов у інноваційному форматі TEDx, що означає серію коротких, доступних та оригінальних виступів спікерів у дусі місії TED «Ідеї, гідні розповсюдження», а основними доповідачами стали молоді дослідники – учасники конкурсу.

Ігор Кулиняк Ігор Кулиняк