Доктор Маршалл Боткін прочитав лекцію для студентів ІГСН Львівської політехніки

Міжнародний центр професійного партнерства «Інтеграція»
Доктор Маршалл Боткін

Традиційно візит американського колеги доктора Маршалла Боткіна (Коледж Оушн Каунти, штат Нью-Джерсі, США) передбачає викладання низки лекцій. Цього разу професор презентував студентам спеціальностей «Соціальна робота», «Соціологія», «Міжнародні відносини» лекцію на тему: «Ікони музики та історії (як популярна музика ілюструє політичні питання та історичні факти свого часу)». Упродовж лекції аудиторія мала змогу дізнатись більше про історію США, зокрема, про феномен рабства, дискримінацію, молодіжні рухи та боротьбу за свої права у різні історичні періоди розвитку американського суспільства. Цікавою була можливість прослухати пісні, які відображали такі явища та проблеми американського суспільства свого часу.

Лекція професора викликала зацікавленість аудиторії. Студенти та викладачі були активними слухачами і наприкінці задавали певні уточнювальні запитання.

Невдовзі очікуємо наступний візит американського колеги з новими цікавими та актуальними темами лекцій, які будуть корисними для студентів перелічених, а також інших спеціальностей. Отже, слідкуйте за новинами нашого Центру.

Варто зазначити, що візит професора Маршалла Боткіна був наповнений позитивними емоціями не лише від проведеної лекції, а й від зустрічі з проректором з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку д-ром Р.О. Коржем, який з гордістю та вдячністю вручив американському колезі Почесну грамоту Національного університету «Львівська політехніка» за його особистий вагомий внесок у тривалу та результативну українсько-американську співпрацю.

Доктор Маршалл Боткін прочитав лекцію для студентів ІГСН Доктор Маршалл Боткін прочитав лекцію для студентів ІГСН Доктор Маршалл Боткін прочитав лекцію для студентів ІГСН Доктор Маршалл Боткін прочитав лекцію для студентів ІГСНДоктор Маршалл Боткін прочитав лекцію для студентів ІГСН Доктор Маршалл Боткін прочитав лекцію для студентів ІГСН Доктор Маршалл Боткін прочитав лекцію для студентів ІГСН