До уваги абітурієнтів та студентів Інституту енергетики та систем керування Львівської політехніки, які мають потребу в поселенні у студентські гуртожитки!

Інститут енергетики та систем керування
Поселення в гуртожитки

Якщо Ви є студентом ІЕСК (2-4 курс освітнього рівня бакалавр, або 2-ий курс освітнього рівня магістр), не проживали в гуртожитку, однак маєте потребу в цьому, необхідно написати у Дирекції ІЕСК заяву на поселення. Поселення таких студентів буде відбуватися після розподілу пільгових категорій та абітурієнтів 1-их курсів навчання (бакалавр, магістр).

При написанні заяви обов’язково вказувати прізвище, ім’я та по-батькові, напрям, на який ви поступили, курс (для магістрів), наявність пільг згідно чинного законодавства, контактний телефон та адресу поточного місця проживання. До заяви необхідно долучати скан-копії документів, які підтверджують пільги.

Для студентів ІЕСК (2-4 курс освітнього рівня бакалавр, або 2-ий курс освітнього рівня магістр), які не пройшли процедуру перепоселення. однак хочуть мешкати за попереднім місцем проживання в гуртожитку, необхідно звернутися в адміністрацію Студмістечка Львівської політехніки зі заявою та візою коменданта бажаного гуртожитку, зокрема: «Місце збережено».

Починаючи з 18 серпня 2023р., на сторінці ІЕСК у Facebook оприлюднюватимуть списки абітурієнтів (студентів) на поселення, яке відбуватиметься з 21 серпня 2023 року для пільгових категорій і після 28 серпня 2023 року для решти студентів.

 

УВАГА! Лише після того, як Ваше прізвище буде в оприлюдненому списку на поселення, із вказаним номером гуртожитку та кімнати, можете приступати до процедури поселення, зокрема звертатися в адміністрацію Студмістечка Львівської політехніки, вул. Лукаша, 1 (гуртожиток  7).

Відповідальна особа за поселення від ІЕСК: Лідія Володимирівна Каша (вул. Степана Бандери, 12, головний корпус Політехніки, к.127),

тел. 032-258-24-68, 098-399-11-37, e-mail: lidiia.v.kasha@lpnu.ua

 

Корисні посилання:

- алгоритм поселення та перелік необхідних документів;

- вартість проживання в гуртожитках Львівської політехніки;

- правила внутрішнього розпорядку в гуртожитках Львівської політехніки.