До Львівської політехніки завітала делегація Італійсько-української Торгово-Промислової палати на чолі з її президентом

ЦІЗ Львівської політехніки
делегація Італійсько-української Торгово-Промислової палати

До Національного університету «Львівська політехніка» завітала делегація Італійсько-української Торгово-Промислової палати на чолі з президентом доктором Ріккардо Ферретті.

В Центрі міжнародної освіти Університету відбулася розмова представника делегації, віце-президента Торгово-Промислової палати доктора Розаріо Серса, із проректором з навчально-виробничої роботи Львівської політехніки Володимиром Крайовським, керівником Центру міжнародної освіти професором Наталією Гоц та керівником Центру інформаційного забезпечення професором Павлом Жежничем. Учасники зустрічі обговорювали питання ефективного використання Політехнікою енергоресурсів, а також можливості утилізації відходів кампусу та гуртожитків Університету. Представники Торгово-промислової палати поділилися досвідом впровадження проектів з енергозаощадження та утилізації відходів в Італії та світі.

В ході зустрічі президент Італійсько-української Торгово-промислової палати Ріккардо Ферретті та проректор Володимир Крайовський погодили шляхи подальшої співпраці.