До онлайн-лекції для студентів магістратури спеціальності «Право» долучився практикуючий адвокат

Кафедра кримінального права і процесу Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-лекції

1 листопада 2021 року до лекції зі спеціального курсу «Актуальні проблеми кримінального права та процесу (судова практика)» для студентів магістратури спеціальності 081 «Право» Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти (лектори – професор кафедри кримінального права і процесу, доктор юридичних наук, професор Костянтин Марисюк; доцент кафедри кримінального права і процесу, кандидат юридичних наук, доцент Михайло Гузела) доєднався член Національної Асоціації адвокатів України, практикуючий адвокат Андрій Фрусенко.

Студенти І курсу магістратури із захопленням зустріли поважного гостя. Андрій Олександрович загострив увагу студентів на основних правових та процесуальних проблемах, які найчастіше трапляються у практичній діяльності захисника в кримінальному процесі. Зокрема, гість докладно роз’яснив магістрантам особливості процедури затримання підозрюваного в кримінальному провадженні, наголосив на спірних моментах процесуальної процедури застосування окремих заходів забезпечення кримінального провадження під час досудового розслідування, вказав на проблемні питання, які виникають як результат нечіткого формулювання окремих норм Кримінального процесуального кодексу України в процесі проведення окремих слідчих (розшукових) дій. Особливу увагу пан Андрій звернув на більш широкі можливості використання адвокатом у процесі реалізації кримінально-процесуальної функції захисту практики Європейського Суду з прав людини.

Студенти також отримали можливість онлайн подискутувати з Андрієм Фрусенком у рамках проблемних питань досудового розслідування та судового розгляду кримінальних проваджень.

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції