До Національного університету «Львівська політехніка» завітали гімназисти «Престижу»

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з відвідин Львівської політехніки

14 листопада 2023 року до Національного університету «Львівська політехніка» завітали учні 11-х класів львівської гімназії «Престиж» із поглибленим вивченням іноземних мов. Згідно з рейтингом шкіл міста Львова 2023 року ця гімназія входить у десятку кращих.

До зустрічі долучились тільки ті учні, які розглядають наш університет як заклад, у якому вони будуть здобувати вищу освіту. І таких гімназистів зголосилось близько трьох десятків.

Презентацію Університету для гостей провів заступник відповідального секретаря Приймальної комісії Ігор Грибик і директор Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації Василь Лозинський. Гімназисти дізнались про особливості вступу до Львівської політехніки у 2024 році, перелік нових освітніх програм, наданих для освоєння на бакалаврському рівні, а також можливості для саморозвитку, які пропонує наш університет своїм студентам.

Оголошена на час презентації повітряна тривога не завадила спілкуванню, оскільки на цей час учасники заходу перемістились до оснащеного всім необхідним укриття.

З 20 листопада у «Престижі» розпочинається цикл занять, який забезпечує гімназії участь у проєкті «Дні Політехніки в школі». Тому дізнатись про наш університет зможуть також учні 9-х і 10-х класів.

Запрошуємо також і інші заклади шкільної освіти до взаємодії з Львівською політехнікою!

Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки