До Міжнародного дня студента у Хмельницькому політехнічному коледжі нагородили найкращих

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото із заходу

Міжнародний день студента заведено відзначати впродовж одного дня – 17 листопада, проте в період пандемії свято розтягнулося у часі та просторі. У Хмельницькому політехнічному фаховому коледжі Національного університету «Львівська політехніка» його відзначали аж цілий тиждень.

Розпочали у понеділок презентацією в мережі Інтернет «Параду талантів першокурсників ХПК-2021». Будь-хто із користувачів соціальних мереж Фейсбук та Інстаграм мав змогу переглянути конкурсні відеороботи й поставити вподобайки, поширити, написати коментарі. Організаційним комітетом все це було переведено в бали та враховано під час визначення переможців.

В середу найкращих студентів вищих навчальних закладів Хмельницького було запрошено до міської ради та відзначено грамотами і цінними подарунками. Серед запрошених була і студентка коледжу Анастасія Чайковська. Її було нагороджено грамотою за активну громадську позицію та особистий внесок у розвиток молодіжного руху.

В цей же святковий день з Міжнародним днем студента хмельницьких політехніків привітав директор навчального закладу, доктор економічних наук, доцент Вадим Овчарук. Він подякував студентству за гарне навчання, активну життєву позицію та здоровий спосіб життя. Вадим Володимирович відзначив, що студенти коледжу мають так багато здобутків, що адміністрація вирішила нагороджувати їх аж три дні поспіль – кожного дня за окремий вид досягнень.

Студенти академічних груп зі своїх аудиторій дивились онлайн-трансляцію урочистостей.

Докладніше – на сторінці Хмельницького політехнічного фахового коледжу у соцмережі Фейсбук.