До МІОКу завітала директор української недільної школи при товаристві «Українсько-Грецька Думка»

МІОК Львівської політехніки
До МІОКу завітала директор української недільної школи у Греції

7 липня 2016 року працівники Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою зустрілися з Анною Павлюк, директором Української недільної школи при Товаристві «Українсько-Грецька Думка». Товариство і недільну школу пов’язує з МІОКом багаторічна співпраця та реалізація спільних проектів, зокрема з головою Товариства Галиною Маслюк.

Під час зустрічі пані Анна поділилася з колективом МІОКу досвідом викладання у недільній школі, розповіла про працю з українськими дітьми у Греції. Недільна школа успішно функціонує при Товаристві вже 15 років.

Зустріч продовжилась обговоренням створеного Інститутом освітнього порталу для вивчення української мови як іноземної «Крок до України», зокрема навчальних матеріалів для дітей 4–6 років, які талановиті педагоги недільної школи при Товаристві «Українсько-Грецька Думка» будуть використовувати під час нового навчального року.

На згадку про зустріч Ірина Ключковська, директор МІОКу, подарувала п. Анні книгу творів учасників Міжнародного літературно-мистецького конкурсу «Життя – Тобі…».