До Львівської політехніки завітали гості з Create Creative Entrepreneurs

Create Creative Entrepreneurs
Фото з екскурсії

Екскурсія для учасників заходу Create Creative Entrepreneurs Study Visit розпочалася головним корпусом Львівської політехніки, відвіданням музею, знайомством з історією Університету.

Як кажуть гості, всі корпуси Політехніки просто неймовірні!

«Особливо ми були вражені історичними залами, бурхливим студентським життям упродовж двох століть, інноваційними проєктами та підходами політехніків», – відзначили представники Create Creative Entrepreneurs.

Далі вони вирушили до Tech StartUp School Львівської політехніки. Їх там зустріли з «хлібом-сіллю» (смачнючими піцами неймовірних розмірів), презентували як саму школу, так і її концепт та підходи. Кожному з учасників подарували навчальний посібник та робочій зошит.

Але, це ще не все, бо попереду гостей чекав візит до нової ініціативи стартап-школи Університету – технологічної лабораторії з вільним доступом TechLabInno, за допомогою обладнання якої всі стартапери Львівської політехніки та Львова загалом отримали можливість створювати прототипи для своїх стартап-проєктів.

Хоча саме у цей час Львовом пройшов справжнісінький ураган, гостям було тепло, затишно і цікаво.

Учасники Create Creative Entrepreneurs Study Visit – викладачі та студенти Української інженерно-педагогічної академії, Karazin Business School, Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, переможці ІІІ щорічного конкурсу стартап-проєктів «Спробуй і ти!», ментори та резиденти Центрів розвитку креативного підприємництва CCED-UEPA та CCED-KhNUE.

Довідково. Create Creative Entrepreneurs (CCE) – це проєкт, спрямований на підвищення обізнаності щодо концепції, викликів та можливостей креативної економіки. Проєкт реалізовується в рамках програми Creative Spark: High Education Enterprise Enterprise за підтримки Британської Ради.

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії