Для UI/UX дизайнерів Університету прочитали лекцію про візуалізацію інтерфейсу користувача

Кафедра інформаційних технологій видавничої справи
Лекція Дмитра Сівецького у 908 аудиторії 5 навчального корпусу

26 травня 2023 року на кафедрі інформаційних технологій видавничої справи Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки відбулась лекція про те, як UI/UX дизайнеру впоратися з візуалізацією інтерфейсу користувача. Заняття на тему UI/UX design для студентів ІІ курсу спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія» провів Дмитро Сівецький – Product designer, Competence Lead в Qubstudio.

Це була пізнавальна й цікава лекція, під час якої присутні отримали цінні та практичні поради щодо реалізації UI-частини проєктів, які студенти виконують у рамках вивчення дисципліни «Дизайн інтерфейсів».

Варто також додати, що з метою покращення своїх професійних навиків майбутні UI/UX дизайнери відвідували ще й Qubstudio – агенцію цифрового дизайну та брендингу.

Дякуємо Дмитрові та команді Qubstudio за співпрацю з кафедрою інформаційних технологій видавничої справи Львівської політехніки!

Студенти кафедри ІТВС в гостях у Qubstudio Студенти кафедри ІТВС в гостях у Qubstudio Лекція Дмитра Сівецького у 908 аудиторії 5 навчального корпусу Лекція Дмитра Сівецького у 908 аудиторії 5 навчального корпусу Студенти кафедри ІТВС в гостях у Qubstudio