Для участі у конкурсі на здобуття Премії Верховної Ради України прийнято роботи чотирьох молодих науковців Університету

За матеріалами газети «Голос України»
Верховна Рада України

Комітет Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій інформує, що для участі у конкурсі на присудження Премії Верховної Ради України молодим ученим за 2020 рік надійшли та прийняті до розгляду 114 робіт претендентів.

Серед їхніх авторів – четверо науковців Національного університету «Львівська політехніка»:

  • робота «Підвищення ефективності кінцевого споживання енергії соціально-важливими користувачами (на прикладі найбільш енергоємних споживачів України: населення та металургії)»:
    • Козак Христина Романівна – кандидат технічних наук, асистент кафедри теплогазопостачання і вентиляції Інституту будівництва та інженерії довкілля (зі співавторами);
  • робота «Інноваційна діяльність підприємств: стратегія і тактика в умовах активізації менторингу»:
    • Дорошкевич Катерина Олегівна – кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту;
  • робота «Науково-технічні засади синтезу інтелектуальної інформаційно-комунікаційної інфраструктури для розвитку технологій Smart City в Україні»:
    • Максимюк Тарас Андрійович – кандидат технічних наук, докторант кафедри телекомунікацій Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки;
    • Бешлей Микола Іванович – кандидат технічних наук, докторант кафедри телекомунікацій Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки.

З резюме робіт можна ознайомитися на офіційному сайті Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій.

Провідні науковці та експерти, наукові колективи, фахові установи та організації можуть подати до 10 листопада 2021 року завірені належним чином рецензії, відгуки та обґрунтовані зауваження щодо конкурсних робіт на Премію Верховної Ради України молодим ученим за 2020 рік із зазначенням претендентів і назви роботи, а також посади з повною назвою установи або організації, наукового ступеня та вченого звання підписанта українською мовою на адресу: Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, вул. М. Грушевського, 5, м. Київ-8, 01008.

Докладніше – на сайті газети «Голос України».