Для студентів спеціальностей «Менеджмент» та «Економіка» прочитали лекцію «HR-аналітика в кризових умовах»

Кафедра менеджменту персоналу та адміністрування
Скріншот з онлайн-лекції

28 жовтня 2022 року в рамках навчальних курсів «HR-аналітика» та «Економіка праці і соціально трудові відносини» для студентів першого рівня вищої освіти спеціальностей 073 «Менеджмент» та 051 «Економіка» відбулася відкрита онлайн-лекція «HR-аналітика в кризових умовах». На запрошення доцентів кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Ярослава Панаса та Лесі Струтинської її провів кандидат економічних наук, начальник відділу заробітної плати ТзОВ ТВК «Львівхолод» Андрій Бойчук.

Доповідач ознайомив слухачів з історією та організаційною структурою компанії, детально розповів про підходи до формування системи оплати праці; системи мотивації та оцінювання працівників і менеджерів ТзОВ ТВК «Львівхолод». Багато уваги Андрій Бойчук приділив висвітленню особливостей застосування системи ключових показників ефективності (англ. – key performance indicators, KPI) діяльності персоналу в торговій мережі «Рукавичка». Він зауважив, що ринок продажів продуктів харчування мінімально постраждав від пандемії та військової агресії російської федерації. Однак високий рівень інфляції змусив підприємство переглянути перелік та зміст деяких показників, що впливають на рівень оплати праці.

Студенти подякували Андрію Бойчуку за змістовну доповідь і висловили свою думку щодо її найцікавіших моментів. Зокрема, студентка групи МЕ-47 Мар’яна Кушпір звернула увагу на управлінські підходи компанії, пов’язані з високою плинністю кадрів торгової мережі «Рукавичка». Її одногрупник Віталій Маселко зауважив, що дуже цікаво було почути інформацію про практичні аспекти застосування тих аналітичних систем і методів управління персоналом, про які йдеться в опрацьовуваній навчальній літературі, а також переконатися в актуальності лекційних та практичних занять, які проводять викладачі кафедри менеджменту персоналу та адміністрування.

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції