Для студентів кафедри ТБСФБ провели презентацію «Кар’єрні можливості в мережі «Аптека Доброго Дня»

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото із презентації

20 жовтня для студентів кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій відбулася презентація «Кар’єрні можливості в мережі «Аптека Доброго Дня», яку провела Ганна Княжанська – кураторка проєкту з роботи із навчальними закладами компанії «Фармастор», до якої входить ця мережа аптек.

Під час зустрічі пані Ганна розповіла студентам, як працює велика фармацевтична компанія «Фармастор», яка є одним з провідних фармрітейлерів на ринку та входить в ТОП-5 найбільших аптечних мереж України. Ця компанія працює на фармацевтичному ринку України вже більше 16 років та об’єднує мережі «Аптека доброго дня», «1Соціальна аптека», «Експрес Фарм», «РУАН» та «КиївФарм» (понад 720 аптек по всій Україні). Компанія «Фармастор» має окремий проєкт співпраці з закладами вищої освіти в напрямі практики, ознайомчих лекцій і презентацій, щоб студенти мали можливість отримувати практичні знання вже безпосередньо на робочому місці.

Під час презентації кураторка проєкту також розказала про специфіку роботи фармацевта, про етикет спілкування з клієнтами мережі, можливості проходження практики, працевлаштування та кар’єрного росту у компанії, а також про вільні вакансії.

Під час зустрічі дехто зі студентів зміг себе уявити працівником мережі та поділитися своїми враженнями, а найактивніші студенти отримали подарунки від мережі «Аптека Доброго Дня».

Зустріч було організовано Студією кар’єри відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки спільно з кафедрою технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології.

Афіша заходу Фото із презентації Фото із презентації Фото із презентації