Для студентів Автомобільно-дорожнього коледжу провели інтерактивне заняття з фізики в «Музеї Науки»

Автомобільно-дорожній фаховий коледж Львівської політехніки
Фото із заняття

Викладачі Автомобільно-дорожнього фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» Микола Лосик та Юрій Сярий провели для студентів інтерактивне пізнавальне заняття з фізики в «Музеї науки» Львова.

На інтерактивних стендах студенти спробували себе в ролі дослідників, провели експерименти й отримати практичні навички у цікавій та зрозумілій формі.

Кожен із дев’яти експозиційних блоків музею розкриває окрему тему: «Повітря», «Вода», «Акустика», «Оптика», «Електрика», «Наука», «Людина», «Роботи», «Формула-1». Понад 100 інтерактивних експонатів дають можливість провести експерименти із пневматичними пристроями та мильними бульбашками, влаштувати міні ураган або морський шторм, виробити електроенергію на міні електростанції, пограти на музичних інструментах у студії звукозапису, поспілкуватися з роботом Robo Thespian, покерувати роборукою KUKA KR 210, побувати в різних куточках Землі завдяки VR-технологіям та навіть поміняти колеса боліда Формула-1 на пітстопі.

Освітньо-науковий простір музею допоміг студентам краще пізнати навколишній світ, ознайомитись із сучасними технологіями, науковими досягненнями та принципами їх роботи.

Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття