Для політехніків знову організовують безкоштовні курси за програмою «Надання домедичної допомоги»

ІХХТ Львівської політехніки
на курсах «Надання домедичної допомоги»

На виконання наказу ректора Львівської політехніки № 124-1-10 від 14.03.2018 р. на базі кафедри цивільної безпеки Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола невдовзі розпочнеться навчання на безкоштовних курсах підвищення кваліфікації для співробітників Університету за професійною програмою «Надання домедичної допомоги».

Курси розраховано на людей без базової медичної освіти, які хочуть попрактикуватись у наданні допомоги у разі кровотеч, зупинки серця, інфаркту, інсульту, епілепсії, удавлення, утоплення, опіків, обмороження, травм та в інших ситуаціях за стандартами домедичної допомоги.

Курси проходитимуть у кінці жовтня і в листопаді 2019 року по вівторках і четвергах в аудиторії 230 ІІІ навчального корпусу Львівської політехніки на ІV парі.

Тривалість курсу – 10 навчальних годин. Початок занять – у міру комплектування груп. Після закінчення навчання учасникам буде видано сертифікат.

Для зарахування на курси необхідно заповнити реєстраційну картку й відіслати її електронноюпоштою на адресн kursy.dmd@gmail.com.