Для молодих викладачів і дослідників організовують презентацію Fulbright Research and Development Program у Львові

Fulbright Ukraine
Заставка до матеріалу

У п’ятницю, 20 жовтня 2023 року, Fulbright Ukraine і America House Lviv запрошують на зустріч-презентацію програми для молодих дослідників та викладачів Fulbright Research and Development Program (FRDP) 2024–2025, яка відбудеться за адресою: м. Львів, вул. Академіка Гнатюка, 2, офіс America House Lviv.

Fulbright Research And Development Program – програма проведення досліджень в університетах США тривалістю від шести до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь особи віком до 45 років із дворічним професійним досвідом: викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук; адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ; журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій. Галузі спеціалізації: гуманітарні, соціальні, точні, технічні та природничі дисципліни. Кінцевий термін подання заявок – 1 листопада 2023 року.

Під час зустрічі учасники дізнаються від координаторки програми й заступниці директорки офісу Програми Фулбрайта в Україні Інни Бариш про умови участі в конкурсі FRDP, a також вимоги до заявників, деталі щодо оформлення документів та перебігу конкурсного добору.

Початок заходу о 17:30.

Вхід вільний за попередньою реєстрацією.

Докладніше – на сторінці події у соцмережі Фейсбук.