Для магістрів кафедри ЕКМ прочитали гостьову лекцію з розробки інвестиційних паспортів

Кафедра економіки і маркетингу Львівської політехніки
Скріншоти з онлайн-лекції

21 листопада 2023 року для студентів другого освітнього рівня навчання освітньої програми «Територіальний маркетинг» Інституту просторового планування та перспективних технологій Львівської політехніки прочитали гостьову лекцію в межах навчальної дисципліни «Маркетингові дослідження інвестиційних проєктів розвитку територій» з розробки інвестиційних паспортів для територіальних громад.

Лектори – к.е.н., доцентка Віта Рекотова, директорка Агенції регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції», та її заступниця, к.е.н., доцентка Світлана Туль – розповіли про структуру інвестиційного паспорту, особливості його розробки, характеристики інвестиційних об’єктів та інфраструктури бізнесу, використання інформаційного забезпечення, формування чинників інвестиційної привабливості територій, інструменти сприяння бізнесу тощо.

Віта Рекотова навела приклади успішно розроблених громадами Полтавщини інвестиційних паспортів, а також реалізованих інвестиційних проєктів з використанням грантових програм.

Світлана Туль акцентувала увагу на необхідності розробки стратегії розвитку громади, наявності брендбуку та формування позитивного іміджу громади, використання механізмів державної підтримки розвитку територій.

Лекторки презентували студентам електронну платформу «Виробники Полтавщини», яка створена з метою популяризації продукції та послуг підприємств Полтавської області, розширення ринків збуту й пошуку інвесторів.

Отримана інформація буде використана студентами у написанні курсових та магістерських робіт, здійсненні наукових досліджень, імплементації досвіду функціонування та розвитку територіальних громад Полтавщини на Львівщині.

Кафедра економіки і маркетингу висловлює щиру подяку представницям Агенції регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» та сподівається на подальшу плідну співпрацю!

Захід відбувся з ініціативи Максима Безпарточного – д.е.н., професора, в.о. завідувача кафедри економіки і маркетингу ІППТ.

Скріншоти з онлайн-лекції Скріншоти з онлайн-лекції Скріншоти з онлайн-лекції Скріншоти з онлайн-лекції Скріншоти з онлайн-лекції Скріншоти з онлайн-лекції Скріншоти з онлайн-лекції Скріншоти з онлайн-лекції Скріншоти з онлайн-лекції