Для багатодітних матерів Львівської політехніки передали різдвяні пакунки від мешканців Вроцлава

Центр комунікацій Львівської політехніки
Різдвяні пакунки від мешканців Вроцлава

Для багатодітних матерів Львівської політехніки від польської християнської організації «Фундація Дортмунд-Вроцлав-Львів імені святої Ядвіги» з нагоди свят передали понад 200 різдвяних продуктових подарунків.

― Така підтримка працівників Львівської політехніки у цей складний час ― вкрай важлива. Адже навіть не перебуваючи в зоні бойових дій, кожен відчув відлуння війни, а особливо соціально вразливі сім’ї та багатодітні родини. Дякую нашим друзям із Вроцлава, що вболівають і допомагають, ― наголосив ректор Університету Юрій Бобало.

За рішенням ректора, ці подарунки отримають багатодітні та одинокі матері, а також ті, які виховують дітей з інвалідністю.

― Велику роль в отриманні цієї допомоги відіграла Львівська єпархія Римо-католицької церкви, товар ми отримали у Львові. Велику роль в організації допомоги відіграли керівники християнської організації «Фундація Дортмунд-Вроцлав-Львів імені святої Ядвіги» Юстина Стажак і Казімєж Пабісяк. І, звичайно, небайдужі жителі Вроцлава й околиць, які зібрали ці подарункові пакунки. Ми багато років тісно товаришуємо з мером Вроцлава. І він завжди сприяє підтримці нашого університету, ― додав завідувач кафедри системи автоматизованого проєктування Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Михайло Лобур, який брав безпосередню участь у перемовинах стосовно передачі святкових пакунків.

Різдвяні пакунки від мешканців Вроцлава Різдвяні пакунки від мешканців Вроцлава