Діти з Мелітополя, учасники проєкту «Табір майбутніх професій», побували у Львівській політехніці

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з відвідин Львівської політехніки

9 лютого 2024 року Національний університет «Львівська політехніка» приймав у своїх стінах дітей внутрішньо переміщених осіб з окупованих територій (м. Мелітополь). Ці діти – учасники проєкту «Табір майбутніх професій» з ІТ-напряму.

Мета табору – ознайомити дітей з перспективними ІТ- сферами, допомогти визначити, яка з них їм ближча, навчити основам геймдеву, 3D-графіки та штучного інтелекту, розвинути їхні м’які навички, а також – допомогти знайти нових друзів та відкрити для себе нові можливості.

Допомогти школі та її учасникам у реалізації поставлених завдань зголосились Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації, Tech StartUp School, а також Музей історії Львівської політехніки. Тож учні відвідали музей, Актову залу та залу Захарієвича головного корпусу Університету, а також дослідили навчальні й дослідницькі можливості Tech StartUp School. Зокрема, у стартап-школі можна було ознайомитись із можливостями й досягненнями в галузі робототехніки та 3D-моделювання і друку.

Вже заплановано подальшу співпрацю нашого університету й «Табору майбутніх професій» та сприяння внутрішньо переміщеним дітям у виборі їхнього майбутнього фаху.

Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки