Діти Героїв гостювали у політехніків

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

В останній тиждень березня кафедра туризму приймала в себе дітей Героїв. Цей візит передбачений Меморандумом між Національним університетом «Львівська політехніка» та Благодійним фондом «Діти Героїв», підписання якого ініціювала кафедра туризму ІСТР, зважаючи на фахову обізнаність співробітників у питаннях відпочинку, рекреації та реабілітації.

Цьому передували зустрічі між представниками кафедри туризму та Благодійного фонду «Діти Героїв», під час яких вдалося вибудувати цілі, основні напрями співпраці, обговорити проблемні питання та врахувати запити дітей і їхніх родин. Зокрема, розроблено програму відпочинку, просвітництва та профорієнтації. До обговорень долучився завідувач кафедри Андрій Теребух, старша викладачка Ольга Недзвецька, доцентки – Лариса Теодорович, Оксана Роїк, Ярослава Москвяк.

Зваживши на всі чинники, побажання працівників Благодійного фонду, було детально продумано перший захід – профорієнтаційну програму. Дітей залучили до події «Майбутній політехнік», що в ці дні відбувалася в стінах університету, і це дало можливість старшокласникам краще ознайомитися зі запропонованими спеціальностями.

Для наших гостей ми уклали програму відновлення, профорієнтації та реабілітації. Це, зокрема, освітні заняття, просвітницько-дозвіллєві заходи: відвідування музеїв, похід до Органного залу на концерт музики Вівальді, численні екскурсії, прогулянки старою частиною міста, де кожен будинок має свою історію. Також були екскурсії університетом, відвідування Музею історії Львівської політехніки та бібліотеки, знайомство з підземними переходами й укриттями, огляд студмістечка. Питанням поселення та харчуванням прибулих заопікувалася Львівська політехніка, зокрема студмістечко й студентська їдальня.

Кафедра туризму щиро вдячна за співпрацю керівникам і працівникам згаданих відділів та підрозділів університету, які охоче приділили увагу юним гостям.

Серед викладачів кафедри, які щиро долучилися до праці з дітьми Героїв, організування для них просвітницьких, профорієнтаційних, реабілітаційних заходів – Ольга Недзвецька., Лариса Теодорович, Галина Ільницька-Гикавчук, Мар’яна Сеньків, а також завідувач Андрій Теребух.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці