Діяльність первинної профспілкової організації працівників Національного університету «Львівська політехніка» у 2020 році

Андрій Кузик, Надія Любомудрова, профспілка працівників Університету
Банер профспілки працівників Львівської політехніки

Минулий 2020 рік виявився для усіх нас особливим та непростим. Виклики пандемії планетарного масштабу створили низку проблем у багатьох сферах життя, зокрема й в освіті. Переорієнтація навчального процесу на онлайн формат змінила звичний ритм життя політехніків, нам усім довелося освоювати інформаційні технології для організації дистанційної роботи в режимі відеоконференцій, вчитися працювати в нових умовах.

Оновленому профкому первинної профспілкової організації працівників Національного університету «Львівська політехніка», обраному на XLIII звітно-виборній конференції 11 березня 2020 року, довелося оперативно розв’язувати багато завдань, зумовлених викликами пандемії та необхідністю дотримання заходів із протидії поширення епідемії короновірусної інфекції.

Докладніше про діяльність первинної профспілкової організації працівників Львівської політехніки – у звіті про роботу за 2020 рік.