Студентка Інституту інженерної механіки та транспорту Діана Рижак про свій досвід академічної мобільності Erasmus+

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
університет KU Leuven

Центр міжнародної освіти Національного університету «Львівська політехніка» продовжує знайомити із враженнями студентів про їхній досвід академічної мобільності Erasmus+.

Розповідає Діана Рижак, студентка VI курсу кафедри прикладного матеріалознавства та обробки матеріалів Інституту інженерної механіки та транспорту Львівської політехніки:

– Минулого семестру навесні я мала можливість пройти обмін за програмою Erasmus+ KA1. Країною обміну була Бельгія, університет KU Leuven.

До карантину мала можливість побувати на ярмарку професій та взяти участь у міжнародному тижні. Однак потім університет закрився на 2 місяці…

Цей обмін дав можливість спробувати онлайн навчання. Хочу зазначити, що викладачі навіть онлайн старалися взаємодіяти зі студентами, а після закінчення їхніх курсів ми мали пройти опитування, де чітко відповісти, які методи були використані у навчанні та які з них були ефективними, а які – ні.

Іспити відбувалися в корпусах, згідно з навчальним планом. Всі студенти були в масках і тримали дистанцію.

Це був цікавий обмін, багато нових знайомств, чого не можна сказати про подорожі. Під час цього обміну подорожувати можна було тільки всередині країни, проте оскільки в Бельгії є багато цікавих та красивих місць, було досить-таки непогано.