Департамент екології та природних ресурсів ЛОДА налагоджує співпрацю з Університетом

За матеріалами сайту ЛОДА
рукопотискання чоловіків

2 лютого 2018 року департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації уклав угоду про співпрацю з Національним університетом «Львівська політехніка».

Така угода дає додаткові можливості для співпраці органу влади і навчального закладу в питаннях проведення інформаційно-просвітницьких, науково-практичних та еколого-освітніх заходах, а також обміну інформацією.

Враховуючи, що Національний університет «Львівська політехніка» готує фахівців за спеціальністю 101 «Екологія», співпраця з департаментом буде корисною передусім для студентів, які зможуть проходити практику і стажуватись у департаменті.

Окрім того, в угоді передбачено спільне проведення науково-дослідних робіт, виконання науково-дослідних проектів і робіт у межах галузевих, державних та міжнародних науково-технічних програм у галузі охорони довкілля, організація та проведення спільних науково-практичних конференцій і семінарів, здійснення обміну інформацією, необхідної для спільної діяльності Сторін.