День студентського спорту у Львівській політехніці відзначили масовим флеш-мобом

Прес-служба Львівської політехніки
флеш-моб

20 вересня 2017 року студенти Львівщини відзначили Міжнародний день студентського спорту масовим флеш-мобом. Захід відбувся на площі перед головним корпусом Національного університету «Львівська політехніка». Його організували і провели Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, колегія та профком студентів і аспірантів та кафедра фізичного виховання Львівської політехніки, обласне спортивне товариство студентів «Гарт» та Українська академія друкарства.

Учасники флеш-мобу розгорнули найбільший в області Державний прапор України, а потім виконали фізичні вправи із віджимання від землі. Після завершення вони сформували гасло свята «Today’s stars – tomorrow’s leaders».

Крім того, юнаки і дівчата визначили найкращий ексклюзивний костюм члена студентської збірної Львівської області, відбувся також розіграш подарункових сертифікатів, сувенірів та солодких подарунків від партнерів свята ТМ «Степанків» та IT-компаній KindGeek і PLVision.

Як зазначає координатор заходу, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович, девіз заходу – доведи, що ти не прогулював фізкультуру – відсвяткуй з нами День студентського спорту: «Ми ставимо за мету не лише привернути увагу до відзначення Міжнародного дня студентського спорту, а й робимо чергову спробу пропаганди здорового способу життя».

Одночасно із флеш-мобом у Львівській політехніці різноманітні спортивно-масові заходи відбулися у Львівському національному медичному університеті імені Д. Галицького, Національному університеті імені І. Франка та низці коледжів.

флеш-моб флеш-моб флеш-моб флеш-моб флеш-моб флеш-моб флеш-моб флеш-моб флеш-моб флеш-моб флеш-моб