Співпраця із Вроцлавом триватиме: делегація вроцлавської мерії зустрілася з представниками керівництва Університету

Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
учасники зустрічі

Мер Вроцлава Яцек Сутрик, який лише півроку обіймає цю посаду, разом із делегацією мерії зустрівся з ректором Львівської політехніки Юрієм Бобалом, проректором Олегом Матвійківим та завідувачем кафедри САПР Михайлом Лобуром.

Львівська політехніка давно співпрацює з освітніми закладами Вроцлава, зокрема з Вроцлавською політехнікою, Університетом природничих наук, Економічним університетом, а також із Міжнародною вищою школою транспорту та логістики, Міжнародною лабораторією сильних магнітних полів і низьких температур. Тож візит Вроцлавської мерії до нашого університету – закономірний.

Під час зустрічі йшлося про поглиблення дальшої співпраці, впровадження нових форм обміну досвідом, програми обміну, стажування викладачів та студентів, участь у культурних, освітніх заходах обох сторін.

Співпраця університету з різними установами Вроцлава зростатиме.

Делегація вроцлавської мерії зустрілася з керівництвом Університету Делегація вроцлавської мерії зустрілася з керівництвом Університету Делегація вроцлавської мерії зустрілася з керівництвом Університету Делегація вроцлавської мерії зустрілася з керівництвом Університету Делегація вроцлавської мерії зустрілася з керівництвом Університету