Делегація науковців кафедри ІВТ в рамках програми Erasmus+ відвідала Жешувську Політехніку

Кафедра інформаційно-вимірювальних технологій Львівської політехніки
Фото з візиту

Нещодавно у рамках програми Erasmus+ кафедру метрології та діагностичних систем Жешувської Політехніки імені Ігнатія Лукасевича відвідала делегація науковців кафедри інформаційно-вимірювальних технологій Інституту комп’ютерних наук, автоматики та метрології Національного університету «Львівська політехніка»: професор Тетяна Бубела, завідувач кафедри ІВТ, і доцент Ірина Петровська, декан бакалаврату ІКТА.

Кафедра метрології та діагностичних систем співпрацює з Львівською політехнікою вже понад 30 років, цю співпрацю започаткував д.т.н., професор Богдан Стадник. Впродовж усіх тих років партнери спільно організовують Міжнародний семінар метрологів, наразі їх проведено 25, відбувається стажування польських викладачів у Львівській політехніці, обмін студентськими групами, а також гостьові лекції. Зокрема, у травні 2022 року серію лекцій на тему «Датчики та вимірювання» дистанційно прочитала доктор Анна Шляхта.

У рамках нинішнього візиту львівських політехніків відбулася зустріч з деканом факультету електротехніки та інформатики, д.т.н., професором Романом Зайделем, співробітниками Жешувської Політехніки і кафедри метрології та діагностичних систем.

Для студентів І курсу організовано лекції на тему «Повірка засобів вимірювальної техніки», для студентів ІІ курсу – «Розумні датчики та їхні сітки», для студентів-магістрів – «Комп’ютерна система збирання та контролю даних в імпедансній томографії».

Під час зустрічей було обговорено теперішню співпрацю, а також перспективи її подальшого розвитку в нинішній складній ситуації в Україні.

Фото з візиту Фото з візиту