Данські благодійники передали Львівській політехніці світильники

Юрій Мартинович, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

Джейкоб Дальгоф та компанія Fritz Hansen передали Національному університету «Львівська політехніка» 2100 світильників.

Ректор Львівської політехніки Юрій Бобало обговорив з генеральним директором MatchOffice Джейкобом Дальгофом проблеми, з якими зіткнувся університет у час повномасштабної війни, і подякував за ту допомогу, яку організували данці. Зі свого боку Джейкоб Дальгоф запевнив, що данське суспільство уважно стежить за ситуацією в Україні й радо відгукується на прохання про допомогу, зокрема в освітній сфері.

Ці світильники зараз встановлюють у корпусах та гуртожитках університету. Зазначимо, що один такий світильник коштує близько 200 євро. Також зауважимо, що Джейкоб Дальгоф уже не один рік співпрацює з Львівською політехнікою. Зокрема, він проводив лекції для студентів університету як visiting professor.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці