Д-р Морін Флагерті з Манітобського університету (Канада) була гостем Львівської політехніки

МЦПП «Інтеграція» Львівської політехніки
на зустрічі з Морін Флагерті (Канада)

З 11 до 22 грудня 2017 року в Національному університеті «Львівська політехніка» перебувала д-р Морін Флагерті з Манітобського університету, Канада (University of Manitoba, за фінансової підтримки організації Academics Without Borders).

За час свого перебування у Львівській політехніці фахівець Манітобського університету провела семінар «Дослідження шляхом участі» (Participatory Action Research) для студентів і викладачів кафедри соціології та соціальної роботи.

Крім того, д-р Флагерті взяла активну участь у роботі круглих столів, які відбулися у Львівській політехніці, – «Формуємо Дослідницьку платформу «Без обмежень» разом!» (15.12.2017 р.) та «На шляху до успіху: Проект «Україна-Норвегія» (21.12.2017 р.).

Працюючи з викладачами кафедри соціології та соціальної роботи, д-р Флагерті надала свої рекомендації з розроблення нового навчального курсу для магістерської програми за спеціальністю «Соціальна робота» у сфері охорони ментального здоров’я.

Для моніторингу успішності й подальшого розвитку інноваційних методів досліджень, а саме дослідження шляхом участі, та спільної роботи над новим навчальним курсом було домовлено про наступний робочий візит д-ра Флагерті до Львівської політехніки навесні 2018 року.

на зустрічі з Морін Флагерті (Канада) на зустрічі з Морін Флагерті (Канада)