Culture Helps: гранти на проєкти міжнародної співпраці для інтеграції через культуру

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Проєктний офіс Національного університету «Львівська політехніка» звертає увагу про відкриття «Грантів на проєкти міжнародної співпраці для інтеграції через культуру – Culture Helps» від House of Europe. Ця ініціатива спрямована на проєкти для українських біженців.

Участь у програмі можуть взяти культурні чи інші неприбуткові організації, які активного займаються інтеграцією переселенців. Проєкти мають сприяти інтеграції людей в Україні чи за її межами у нові спільноти через культуру для підтримки діалогу та взаєморозуміння, а також пропонувати заходи, спрямовані на поширення обізнаності щодо ментального здоров’я та його підтримки.

Проєкти мають включати активності для сімей та дітей. Запропонована діяльність може мати форму воркшопів, мистецьких колаборацій, навчальних програм, арт-терапії тощо. Проєкт має розпочатися після 14 травня й закінчитися до 30 листопада 2024 року. Подаватися на грант можуть у партнерстві двох або трьох організацій з Європейського Союзу чи країн-учасниць програми ЄС «Креативної Європи (зокрема й України).

Крайній термін подання заявок – 10 квітня 2024 року. Бюджет – 25/40 тисяч євро.

Докладніше