Компанія CRH Україна та Львівська політехніка подбали про якісне стажування студентів ІЕСК, ІХХТ та ІБІД

Прес-служба Львівської політехніки
студенти

У Львівській політехніці традиційно значну увагу приділяють перспективам гідного працевлаштування своїх випускників. Відтак нещодавно для студентів Інституту енергетики та систем керування, Інституту хімії та хімічних технологій та Інституту будівництва та інженерії довкілля провели презентацію програми стажування компанії CRH Україна «Students and Graduates Pipeline Program 2018–2019 CRH Ukraine». Ініціював та організував її відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом Університету.

Група CRH (Cement Roadstone Holding \ СіАрЕйч) заснована в 1970 році в Ірландії. Вона входить до трійки лідерів з виробництва будматеріалів у світі. Вітчизняна ж компанія цієї групи є лідером на цементному ринку України. Сьогодні вона використовує нові технології виробництва цього будівельного матеріалу на заводах ПАТ «Подільський цемент» (м. Кам’янець-Подільський), ТОВ «Цемент» (м. Одеса) та ПАТ «Миколаївцемент» (м. Миколаїв Львівської області).

За словами Світлани Гладун, очільниці відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом, зацікавленість Університету в подальшій співпраці з CRH чимала, оскільки компанія приділяє значну увагу професійному росту й підтримці студентів і молодих спеціалістів. З цією метою ще три роки тому в СіАрЕйч Україна була запроваджена програма стажування для випускників та студентів вищих навчальних закладів. Нині компанія запрошує взяти участь у конкурсному відборі на проходження річного стажування майбутніх інженерів – технологів, механіків, електриків, будівельників, фахівців з логістики, фінансистів та економістів.

Під час презентації представники компанії докладно розповіли про програму стажування, вимоги до претендентів та перспективу їхнього кар’єрного зростання. Перед студентами також виступили стажери минулих років, які поділилися досвідом проходження конкурсного відбору та надали інформацію про свою теперішню роботу в CRH.

презентація програми стажування компанії CRH Україна презентація програми стажування компанії CRH Україна презентація програми стажування компанії CRH Україна презентація програми стажування компанії CRH Україна презентація програми стажування компанії CRH Україна