«Читачем року – 2018» у Львівській політехніці став другокурсник Інституту будівництва та інженерії довкілля

НТБ Львівської політехніки
Владислав Бондарчук

22 березня 2019 року в Науковій бібліотеці імені Михайла Максимовича Київського національного університету імені Тараса Шевченка було проведено святкування важливої для читацького загалу та й усіх освітян події – Всеукраїнського фестивалю «Читач року – 2018». Цей захід проходив уже вдруге, і цьогоріч до нього долучились бібліотеки закладів вищої освіти з різних регіонів нашої держави, що дало можливість вивести його з університетського на всеукраїнський рівень.

Спеціальними відзнаками та почесними дипломами були нагороджені найкращі читачі як самої бібліотеки імені Михайла Максимовича, так і представники університетських бібліотек інших закладів вищої освіти України.

Науково-технічна бібліотека Національного університету «Львівська політехніка» визначила і свого «читача року» ­– ним став студент ІІ курсу Інституту будівництва та інженерії довкілля Владислав Бондарчук. Заступник директора НТБ Олена Харгелія нагородила переможця почесним дипломом, від імені книгозбірні вручила декілька популярних книг і побажала Владиславу й надалі залишатись найактивнішим читачем серед студентства Львівської політехніки.

нагороди Владислава Бондарчука нагороди Владислава Бондарчука