«Чим особливий для вас був 2018 рік, чого очікуєте від 2019-го?»: розповідають львівські політехніки

Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»
фото лого 2018-2019

Ольга Яремин, студентка другого курсу Інституту хімії та хімічних технологій:
«Рік був насичений подіями»

2018 рік був для мене дуже насичений. Я вступила до Політехніки одразу на дві спеціальності: на денну форму в ІХХТ на хімічні технології, і на заочну – в ІНПП на психологію. На початку було досить важко. Нині це вже другий курс і все досить стабілізувалося, я навчилася правильно розділяти свій час. Також ще запросили співати в студентський хор «Гаудеамус». Життя в Політехніці для мене щодень, то цікавіше. Та, студентське життя якраз і треба прожити активно. Наступного року хотіла б ще розвиватися, можливо займуся танцями.

Святослав Березюк, студент другого курсу Інституту хімії та хімічних технологій:
«2019 присвячу своєму захопленню»

Цього року в мене особливо нічого нового не було, принаймні у навчанні. Зрештою, взагалі не було чогось карколомного. Досить стабільний продуктивний рік. 2019 хочу присвятити пошуку своєї справи, свого покликання. Мене дуже цікавить мистецтво, живопис, хоча й спеціальність здобуваю іншу. Хочу вивчати різні стилі, форми, ідеї, як вони впливали на ту чи ту епоху, щоб розумітися як мистецтвознавець.

Ірина Когутайло, студентка першого курсу Інституту економіки та менеджменту:
«Цей рік – чудовий!»

Я склала успішно ЗНО, вступила на бюджетну форму навчання. Тобто цього року мене повністю поглинуло навчання. А загалом рік був досить легкий. А ось наступного року мрію подорожувати. Дуже хочу поїхати до Італії. Мрію побачити всю країну, але почала б із Венеції. Вона мене заворожує.

Владислав Гасин, студент першого курсу Інституту інженерної механіки та транспорту:
«Надалі більше працюватиму над собою»

Вступив на перший курс. Дізнався, що таке сесія, а також, що варто постійно відвідувати пари і вчитися не в останній момент, а впродовж семестру. Досить легкий рік, повний вражень, хоча труднощі теж були. Тоді звертався за допомогою до батьків, адже в них більше досвіду. Та намагався також і самотужки долати якісь дрібні проблеми, бо життєві уроки потрібні. Хотів би надалі більше організуватися, взяти себе в руки. Буду намагатися більше аналізувати своє життя.

Марія Блащук, випускниця Інституту економіки та менеджменту:
«Рік був дуже стрімкий, але й цікавий»

Цей рік для мене переломний. Я завершила навчання, влаштувалася на роботу. Мала можливість випробувати свої сили в кількох фірмах. Зрештою, й відчути резонанс між навчанням в університеті і вимогами роботодавців. На загал рік був доволі стрімкий, багато екстремального. У новому році продовжуватиму йти в тому ж напрямі, буду працювати над своєю кар’єрою, шукати щось цікаве.

Ольга Яремин Святослав Березюк Ірина Когутайло Владислав Гасин Марія Блащук