Чому варто обрати «Політехнік-3» для літнього відпочинку: відгуки студентів і викладачів Університету

Валентина Софілканич, Центр комунікацій Львівської політехніки
Навчально-оздоровчий табір «Політехнік-3»

«Політехнік-3» у Коблевому, без сумніву, можна назвати найпопулярнішим серед усіх навчально-оздоровчих таборів університету. Про це свідчить і те, що кількість тих, хто хоче відвідати «Політехнік-3», така велика, що, певна річ, не всі мають змогу тут відпочити влітку. Чим саме приваблює база – розкажуть самі відпочивальники.

Андрій Кушнір, студент 4-го курсу Інституту будівництва та інженерних систем:

– Я тут побував уперше, про базу розповіли мені друзі, які вже їздили сюди. Порекомендували її, бо тут можна весело і з користю провести час. Я люблю море, сонце й тепло, тож мені ідеально підійшов відпочинок у «Політехніку-3». На базі в Коблевому дуже приємна атмосфера – коли приїжджаєш сюди, то почуваєшся особливим, забуваєш про всі негаразди й оздоровлюєшся та відпочиваєш тілом і душею. Тут ти просто живеш і насолоджуєшся всіма прекрасними моментами спільно з класними людьми. Ця база й відпочинок на ній дарують тільки позитивні емоції.

Олександра Рибко, студентка 4-го курсу Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій:

– Я дізналася про базу із соціальних мереж і від профбюро університету. Чула багато схвальних відгуків про це місце й вирішила поїхати сюди, щоб побачити все на власні очі. Коблеве – дуже класне місце, море чисте й гарне, ми навіть не хочемо нікуди більше йти купатися. Берег завжди прибирають. Та й на самій базі в номерах охайно, багато місця. У 2019-му, коли я їхала звідси, в мене було відчуття легкості та щастя на душі, тому, коли з’явилася можливість приїхати знову, я погодилася без вагань, бо, на мою думку, це найкраще місце на землі.

Олег Турчин, студент 4-го курсу Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій:

– Мені дуже подобаються заходи та заняття, які організовують на базі. Найбільше імпонує те, що не забувають про активності, пов’язані з фізичною підготовкою. Наприклад, я дуже люблю волейбол, і нас таких багато, тому організували турнір, хоча грали й просто так із друзями. Є й настільний теніс, який не залишається без уваги. Умови достатньо хороші, чимось схожі на гуртожитські. Мої очікування щодо відпочинку справдилися, вони навіть перевершені, я задоволений.

Ігор Гнесь, завідувач кафедри архітектурного проєктування та інженерії:

– Перший раз, коли відпочивав тут, привозив трирічного сина, зараз йому вже сорок, наступного року вже привезу внучку. Це такий табір, який безумовно притягує до себе атмосферою й комфортом, надзвичайно хороше місце, напевно, жоден український університет не має такого рівня табору. Добре, що тут є студенти, вони привносять колорит, щоправда, інколи занадто сильно шумлять, але це дає згадати наші студентські роки.

Любов Соловій, доцентка кафедри архітектурного проєктування та інженерії:

– Уже другий рік поспіль я приїжджаю сюди відпочивати зі своїми племінниками та дітьми. Перед тим вони відпочивали в Хорватії, але як побували тут, то вже не хочуть їхати на інші бази, курорти. Я їх запитала, чим їм так подобається на цій базі, і вони кажуть, що тут дуже гарно, охайна територія, поруч є майданчик, і, до речі, корпуси безпечні для сімейного відпочинку. Це не порівняти з жодними іншими готелями, базами і відпочинковими комплексами, які є в Україні й за кордоном. Дуже тепла водичка, лагідне море – це великий плюс.