Сім причин не спати добу: чому айтішникам Львівської політехніки треба взяти участь у BEST::HACKathon (2017)

Марта Капериз, відповідальна за зв’язки з громадськістю BEST:HACKathon
BEST:HACKathon (2017)

Кодити повинен уміти кожен! Львів багатий талановитими айтішниками, та далеко не всі можуть програмувати в команді та ще й 24 години поспіль! 7–8 жовтня BEST::HACKathon (2017) від молодіжної громадської організації BEST Lviv навчить цього й не тільки. Для участі у змаганнях є сім причин.

  1. Формат. Кодинг нон-стоп упродовж 24 годин – це не абищо. Команди повинні працювати злагоджено та максимально ефективно. За обмежений час потрібно акумулювати всі знання і досвід учасників, щоб зреалізувати шалені ідеї та високі рішення.
  2. Категорії. Hackathon – це широкий простір для самовираження та творчості через технології. Тут нема жодних ідейних обмежень. Щоб забезпечити свободу, цьогоріч BEST::HACKathon відбуватиметься у трьох категоріях: PC Game, Mobile APP, WEB Development.
  3. Нетворкінг. Величезна платформа для знайомств, місце зустрічі талановитих студентів-програмістів та представників великих ІТ-компаній. Цього року партнерами проекту є Tickets.ua, Incode, Sigma software, DataArt, Infopulse та інші. Для учасників це мотивація показати себе якнайкраще, для компаній – побачити потенційних працівників у дії.
  4. Команда. Працюючи гуртом (по 3–5 осіб), учасники отримають досвід командної гри. За 24 години роботи над спільним проектом ймовірно створити команду мрії, з якою можна зреалізувати великі проекти. Або ж просто дружити. У будь-якому разі змагання дадуть можливість оцінити своїх знайомих по-новому.
  5. Утілити ідею вже! На кожному Hackathon кількість ідей просто «зашкалює». Сподіваємося, стіни Tickets.ua витримають. Та головне, що завдяки формату змагань можна «вивести у світ» ідею та втілити її за добу. Після цього прокрастинація точно не загрожуватиме.
  6. Практика. Плануй, пробуй, помиляйся, знову роби – ніхто не каратиме за помилку. Навпаки, похвалять за спробу й порадять. А за гарну спробу чекають ще й приємні призи від наших партнерів.
  7. Фан. BEST::HACKathon – це захоплива гра зі шаленими гіками. Це море жартів, факапів, нічні балачки про життя на кофі-брейках та море нових друзів у Фейсбуці.

Реєстрація на BEST::HACKathon (2017) завершується 1 жовтня.

Press any key to continue

Докладніше про подію – у соцмережі Фейсбук.