Четвертокурсниця освітньої програми «Міжнародні відносини» ІГСН відвідала Штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з відвідин

Нещодавно студентка четвертого курсу освітньої програми «Міжнародні відносини» Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки Юлія Вайда відвідала Штаб-квартиру Верховного головнокомандувача об’єднаних збройних сил НАТО в Європі, а також Штаб-квартиру НАТО у місті Брюсселі. Візит представників української молоді відбувався за сприяння Центру інформації та документації НАТО в Україні.

Учасники візиту поспілкувались із представниками Департаменту стратегічних комунікацій об’єднаних збройних сил НАТО в Європі, де дізнались більше про особливості комунікацій, роботу в медіапросторі, особливості формування головного командування Альянсу. Також команда мала змогу познайомитись із представником Департаменту НАТО зі зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Робертом Германом та особливостями діяльності його підрозділу.

В ході другої частини візиту члени делегації відвідали Штаб-квартиру НАТО, де зустрілись із директоркою Центру інформації та документації НАТО в Україні Вінетою Кляйне, представником відділу політичних питань та політики безпеки НАТО Флоріаном Енке, а також представниками української делегації при НАТО. Під час цих зустрічей було обговорено політику НАТО щодо України, плани подальшого співробітництва, вступу України до Альянсу та інші актуальні питання сьогодення.

Фото з відвідин Фото з відвідин Фото з відвідин Фото з відвідин