Четвертокурсниця кафедри ОА взяла участь у фіналі Всеукраїнської студентської олімпіади з оподаткування

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото з олімпіади

10 квітня 2024 року в Державному податковому університеті (м. Ірпінь) відбувся фінал Всеукраїнської студентської олімпіади з оподаткування. Олімпіада об’єднала студентів з усіх областей України.

У І етапі взяли участь 598 студентів із 107 навчальних закладів, а у фінал увійшли 20 студентів із 16 навчальних закладів країни. Серед них – студентка IV курсу спеціальності «Облік і оподаткування» кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Ірина Грицай.

У фіналі студенти презентували свої рішення, відстоюючи власну позицію та відповідаючи на численні питання членів журі, які перевіряли не лише правильність розв’язання кейсів, а й уміння мислити критично, тримати удар, моделювати ситуації та швидко орієнтуватись, бути впевненим, спираючись на глибокі знання.

Фіналістам олімпіади вручили сертифікати учасників, подяки та призи.

Захід відбувся за підтримки Міністерства фінансів, Державної податкової служби України та А1 Consulting з метою сприяння розвитку креативного мислення у розв’язанні складних завдань, усвідомленню важливості роботи податкової системи для економіки країни та формуванню податкової культури серед молоді.

Вітаємо та бажаємо нових здобутків і подальших перемог!

Фото з олімпіади Фото з олімпіади Фото з олімпіади Сертифікат учасника