Четвертокурсники Львівської політехніки успішно пройшли місячне стажування «Літо в ROSHEN»

Корпорація ROSHEN
Фото зі стажування

Добігло кінця місячне стажування «Літо в ROSHEN». Ця практика, мета якої – наблизити стандарти освіти до сучасних потреб бізнесу, відбулась у межах співпраці з Національним університетом «Львівська політехніка».

Стажування успішно пройшли студенти IV курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» Анастасія Дмитрів і Роман Чарка. Під час практики в лабораторіях Корпорації ROSHEN їм вдалося:

  • порівняти старі та нові методи досліджень;
  • розширити розуміння ролі хіміків;
  • попрацювати на мікробіологічному обладнанні.

«Це стажування було хорошою можливістю закріпити теоретичні знання, набуті в університеті, дізнатися багато нового та отримати незабутні враження», – розповів про свій досвід Роман.

«Робота в компанії Roshen відображає європейську модель організації праці, побудована на принципі цінності та поваги до кожного працівника й саме тому є прекрасним місцем для розвитку прогресивних спеціалістів», – поділилась Анастасія.

Зацікавились? Спробуйте і ви свої сили. Адже стажування в ROSHEN можливе не лише влітку. Відстежуйте вакансії та потребу в стажистах на офіційному сайті компанії. Це можливість набути реального досвіду й закласти основи для подальшої успішної кар’єри.

Якщо йти до вершин, то тільки з ROSHEN!

Фото зі стажування Фото зі стажування