«Час, проведений із задоволенням, не вважається втраченим»: студенти кафедри МО відвідали підприємство «Тайл»

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото з відвідин

«Час, проведений із задоволенням, не вважається втраченим», – Джон Леннон. Весняне тепло, позитивна, дружна атмосфера й душевна рівновага з природною – все, що потрібно для фантастичного настрою та перезарядження кожного.

1 травня 2023 року студенти групи МЕ-21 Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки мали чудову можливість відвідати підприємство «Тайл», яке розташоване в селі Нагоряни неподалік Львова. Викладачі кафедри менеджменту організацій – Христина Беспалюк та Роман Мірошник – були організаторами цієї поїздки, яка подарувала незабутні враження кожному учаснику. Студенти деякою мірою відчули себе працівниками виробництва та складу, проте їхню увагу найбільше привернув саме офіс ТзОВ «Тайл», адже кожен уявив себе менеджером, який, можливо, там працюватиме.

ТзОВ «Тайл» – це підприємство-лідер з імпорту металу у Львівській області, що створює продукцію зі сталі для потреб будівництва. Основна стратегія успіху – реалізація комфорту та задоволення результатами роботи!

Після проведеної екскурсії, де кожен отримав приємний подарунок від підприємства, учасники відвідали місцеве озеро Наварія, де відчули себе частинкою природи, затамували подих та зловили своє інтермецо. Кожен наповнився неймовірною енергією, яка допоможе надалі влитися в рутинний процес навчання і стане ще одним цінним експонатом у колекції фантастичних спогадів та приємних вражень про студентське життя.

Студенти вдячні кафедрі менеджменту організацій за організацію доїзду.

Окрема подяка нашим ангелам-воїнам, завдяки яким ми можемо впевнено насолоджуватися кожним днем і твердо крокувати тією стежиною, історію якої кожен пише власноруч. Розум, дух та ментальність нації проявляються у її вчинках. Перемога буде тоді, коли буде міцним фронт, який так само буде підтримувати потужний тил. А тил – це ми з вами. Пам’ятаймо про надзвичайно високу ціну, яку кожен платить, ризикуючи найдорожчим – власним життям.
 

Марія КОНДИРЕВИЧ (МЕ-21)

Фото з відвідин Фото з відвідин