Бути політехніком круто: профорієнтаційні зустрічі викладачів Інституту геодезії зі школярами Тернополя

Інститут геодезії Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

Викладачі кафедр картографії та геопросторового моделювання і вищої геодезії та астрономії Інституту геодезії Національного університету «Львівська політехніка» продовжують профорієнтаційні зустрічі з майбутніми абітурієнтами. Минулого тижня у Тернополі відбулася зустріч зі студентами Галицького фахового коледжу імені В’ячеслава Чорновола та школярами Тернопільських загальноосвітніх шкіл № 28 і 29.

Працівники Інституту геодезії Андрій Бридун, Оксана Серант, Наталія Ярема та Іван Брусак розповіли про проєкти здійснені Інститутом за останні роки. Школярі відкрили для себе захопливий світ геодезії, ознайомилися з умовами вступу до Львівської політехніки й особливостями підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальностями «Геодезія та землеустрій», «Науки про Землю» та «Цифрові технології в точному землеробстві».

Викладачі показали, а студенти та школярі спробували самі виконати вимірювання сучасним роботизованим тахеометром. Старшокласники і студенти коледжу також обговорили важливість підготовки фахівців для відбудови України, можливості навчання за програмами подвійних дипломів в Інституті геодезії, працевлаштування випускників Інституту, дізналися про цікаві студентські проєкти під час навчання у Львівській політехніці.

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу