Британська Рада в Україні оголосила конкурс для участі у Програмі вдосконалення викладання у вищій освіті

Британська Рада в Україні
оголошення конкурсу для участі у Програмі вдосконалення викладання

Британська Рада в Україні у партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Advance HE (Велика Британія) та за підтримки Міністерства освіти і науки України і Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти оголошує конкурс для участі у Програмі вдосконалення викладання у вищій освіті України.

Мета Програми – підвищення якості вищої освіти України шляхом розвитку інституційної спроможності університетів України щодо вдосконалення викладання і навчання.

До участі у Програмі запрошують університетські команди (у складі трьох викладачів і одного представника управлінської команди університету). До участі у конкурсі буде допущена лише одна заявка від університету.

Для участі у конкурсі необхідно надіслати одним листом на електронну адресу ua_ihe@britishcouncil.org.ua такі документи:

  1. Заявка.
  2. Лист підтримки за підписом ректора університету, в якому необхідно зазначити:
    • назву інституційного проєкту;
    • список учасників команди;
    • зобов’язання університету сприяти участі команди у Програмі та підтримувати реалізацію проєкту щодо вдосконалення викладання і навчання.

Заявку, лист підтримки від ректора університету та всі інші супутні документи необхідно надіслати до 26 січня 2020 року включно. У темі листа прохання зазначити назву програми Teaching Excellence Programme та назву університету.

Результати конкурсу буде оголошено 2 березня 2020 року.