Бізнес-аналітик Роман Кошовський прочитав лекцію для студентів Інституту економіки і менеджменту

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Роман Кошовський

11 грудня бізнес-аналітик в ІТ, інвестор-практик, автор фінансового ютуб-каналу «Запали цілі» та засновник сервісу FIREkit Роман Кошовський прочитав лекцію в межах дисципліни «Міжнародний фінансовий менеджмент» (лекторка – д.е.н., професорка Вікторія Харчук) на тему «Психологія грошей. Що заважає нам заощаджувати та якісно інвестувати?».

До заходу долучились студенти освітніх програм «Бізнес-адміністрування», «Міжнародна економіка», «Міжнародні економічні відносини» та «Управління інноваційною діяльністю».

Під час зустрічі Роман розповів про типові поведінкові хиби у фінансах та інвестуванні, ключові пастки, з якими можуть стикнутись індивіди, розмірковував про інвестиції, дієві поради та практичні підходи до здійснення інвестицій в умовах сьогодення. Разом зі студентами спікер обговорив різноманітні опції для інвестування та розглянув кілька стратегій інвестування із застосуванням сервісу FIREkit і результативність таких рішень. На додачу Роман поділився власним досвідом інвестування, викликами, книгами й ресурсами, за допомогою яких можна розвинути й поглибити інвестиційні навички.

Надзвичайно цікавою була Q/A сесія. Зокрема, присутні мали змогу обговорити наявні платформи та інші опції для продовження власного розвитку у сфері інвестування, кар’єрні можливості, особистісний розвиток та багато іншого.

Учасники зустрічі щиро вдячні Роману Кошовському за приділений час, професіоналізм та цінні поради!

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Роман Кошовський