HACKathon – тут змагаються найсильніші: студентська організація BEST Lviv провела ІТ-змагання, що тривали добу

Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»
ІТ-змагання

Ніщо не може стати на перешкоді, якщо попереду ціла доба змагань. 7–8 жовтня Міжнародна студентська організація BEST Lviv провела ІТ-змагання BEST::HACKathon.

66 студентів, які знають, що таке ІТ і з чим їх «їдять», упродовж 24 годин працювали в командах, обравши одну з трьох категорій: Web development, Mobile APP та PC Game.

Завдання категорії Web Develop-ment полягало у створенні сервісу, в якому користувач може ввести певну суму грошей, вказати побажання, і програма запропонує, як можна витратити кошти. У категорії Mobile APP учасники креативили над корисним додатком із використанням доповненої реальності. А в третій категорії створювали комп’ютерну гру, в якій повинні були використати набір слів, що розподілялися серед учасників рандомно.

Усі команди виступили гідно й довели, що спроможні розв’язувати проблеми, про що зауважили й судді: Максим Гнатик, Юрій Прийма, Олександр Михайлишин (PC Game); Василь Матяшовський, Ростислав Чайка, Денис Ніколаєнко, Руслан Кішай, Аліна Галєєва (Mobile APP); Роман Родоманський, Віктор Сурков, Олексій Бойко (WEB development). Упродовж змагань допомагали та відповідали на всі запитання ментори Роман Родоманський, Олександр Михайлишин, Руслан Кішай, Юрій Прийма.

Під час змагань учасники мали змогу поспілкуватися, відпочити в лаунж-зоні, пограти в комп’ютерні ігри, настільний футбол та теніс у стінах затишного Tickets.UA. Всі отримали чудовий досвід, випробували свої сили та ще й отримали подарунки.

Переможці в категорії WEB Development: ІІІ місце – WebOne, ІІ місце – Unicorns XOXO і переможці – Here could be your advertisement. У категорії Mobile App: ІІІ місце – NoErrors, ІІ місце – Spaceships Innovations, а перемогли – WithCoffeCode. У категорії PC Game: ІІІ місце – Vivid dreamers, ІІ місце – Leri Games і переможці – команда «Бренді з кавою».