Львівський осередок Міжнародної студентської організації BEST: мрії перетворюються на цілі

Львівський локальний осередок BEST
команда організаторів Інженерного Ярмарку Кар’єри

Бажань багато, але як їх реалізувати? Разом із Міжнародною студентською організацією BEST мрії перетворяться на цілі, які буде легко втілити в життя, отримати незабутні враження та дорогоцінний досвід.

Ось відгуки людей, які отримали омріяне, бо обрали BEST.

Люба Франчук:

«BEST виконав багато моїх мрій: я побувала у 12 країнах за 1,5 роки та вперше подорожувала на кораблях – таких, як Титанік».

Юліана Партика:

«Завжди хотілося відчути себе частинкою чогось великого, і тепер я є в команді організаторів Інженерного Ярмарку Кар’єри. Так само – багато подорожувати. Раніше я рідко на це наважувалася, а в BEST без подорожей ніяк. Але найголовніше в організації – люди. Тут наче зумба – танцюють всі. Мати друзів, які вірять і підтримують, – ось головна здійснена мрія в BEST».

Володя Гресько:

«Мріяв побувати в Португалії, організувати проєкт, влаштувати велику вечірку. І все це мені вдалося реалізувати завдяки своєму бажанню та за допомогою BEST».

Роксолана Чулуп:

«Завдяки BEST я займаюсь тим, що дуже люблю – дизайном. Завжди хотіла навчитись розуміти людей, співпрацювати з ними і бути лідером. О, як же не згадати за англійську! Досконало знати іноземні мови – моя мрія, тому я в процесі її здійснення».

Володя Морозов:

«Найголовніше, що дав мені BEST, – крутих друзів, компанію, з якою завжди можна пожартувати, людей, які завжди підтримають. Здійснив мрію поїхати за кордон і знайти там друзів».