Батько двох колишніх студентів ІППТ прочитав гостьову лекцію для студентів-фінансистів

Кафедра фінансів, обліку та аналізу Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-лекції

23 березня 2022 року кафедра фінансів, обліку та аналізу Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки організувала проведення гостьової лекції. Лекцію у форматі відеоконференції прочитав Володимир Крупський – начальник управління комплаєнс-ризику АТ АКБ «Львів», який працює у банківській сфері більше двадцяти років.

Цікавинкою цього заходу було те, що Володимир Крупський – батько двох колишніх студентів ІППТ.

Лекція складалася з двох тем: «Управління суттєвими ризиками банку» і «Комплаєнс-ризик банку». Присутні почули цікаву, актуальну, корисну інформацію, яка буде ними використана, зокрема студентами групи ФБ-45, у підготовці до обов’язкової індивідуальної роботи на тему «Управління ризиками банку».

Кафедра фінансів, обліку та аналізу регулярно залучає для проведення гостьових лекцій та практичних занять випускників Львівської політехніки, а також досвідчених фахівців – представників банківських установ, підприємств, страхових компаній.

Захід відбувся з ініціативи Лева Кльоби – доцента кафедри фінансів, обліку та аналізу ІППТ. Активними учасниками підготовки та проведення заходу були професор Марія Лапішко і доценти Оксана Садура та Ореста Щербан.

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції