Автономний університет Мадрида провів акцію на підтримку українських викладачів та науковців

Кафедра органічної хімії Львівської політехніки
Автономний університет Мадрида провів акцію на підтримку українців

У рамках солідарності з українськими викладачами й науковцями Автономний університет Мадрида провів акцію на підтримку українців, під час якої долоні викладачів, науковців та студентів були зафарбовані у кольори національного прапора України. Це традиційна форма підтримки в Іспанії, де, щоб підтримати жертв насильства, долоні забарвлюють у білий колір.

Серед учасників акції був професор Miguel Manso Silván, який співпрацює з доцентом кафедри органічної хімії Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки Юрієм Стецишиним. Він надав фото з проведеної акції та висловив міцну підтримку працівникам Національного університету «Львівська політехніка».

Детальніше – у матеріалі La UAM celebra una multitudinaria concentración por la paz en Ucrania на сайті Автономного університету Мадрида.

Автономний університет Мадрида провів акцію на підтримку українців Автономний університет Мадрида провів акцію на підтримку українців Автономний університет Мадрида провів акцію на підтримку українців