Автомобільно-дорожній коледж Університету провів ІІІ Міжнародну онлайн-конференцію «Інновації та майбутнє транспорту»

Автомобільно-дорожній фаховий коледж Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-конференції

18 листопада відбулася ІІІ Міжнародна онлайн-конференція «Інновації та майбутнє транспорту», організована за ініціативи Відокремленого структурного підрозділу «Автомобільно-дорожній фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка».

Мета конференції передбачала аналіз та узагальнення інноваційних технологій у транспортній галузі, а також перспективи їхнього розвитку.

Участь у заході взяли менеджери бізнес-структур, зокрема приватний підприємець із Польщі, а також представники Одеського автомобільно-дорожнього фахового коледжу Державного університету «Одеська політехніка», Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка», Житомирського автомобільно-дорожнього коледжу Національного транспортного університету, Черкаського художньо-технічного коледжу та Молодіжного навчального центру імені святого Івана Боско.

Зануреність в транспорту галузь під час конференції дає змогу студентам не лише піднімати рівень знань, а й легше адаптуватися до реалій на робочому місці у майбутньому.

Фотозвіт – на сторінці Львівського автомобільно-дорожнього фахового коледжу у соцмережі Фейсбук.