Аспірант кафедри ПФН Віталій Максимич успішно захистив дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії

Кафедра прикладної фізики і наноматеріалознавства
Фото із захисту дисертації

28 серпня 2023 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради Національного університету «Львівська політехніка» відбувся захист дисертації аспіранта кафедри прикладної фізики і наноматеріалознавства Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки Віталія Максимича на тему «Отримання та електрофізичні властивості низькорозмірних клатратних структур для пристроїв електроніки та автономної енергетики» на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 105 «Прикладна фізика та наноматеріали».

Роботу було виконано у науково-дослідній лабораторії нанофізики і молекулярної енергетики кафедри прикладної фізики і наноматеріалознавства під керівництвом доктора технічних наук, старшого дослідника Федора Іващишина.

Члени разової спеціалізованої вченої ради зазначили, що дисертація є завершеною науковою роботою та містить обґрунтовані наукові результати. На підставі підсумків відкритого голосування рада присудила Віталію Максимичу науковий ступінь доктора філософії за спеціальністю 105 «Прикладна фізика та наноматеріали».

Колектив кафедри прикладної фізики і наноматеріалознавства вітає Віталія та його наукового керівника з успішним захистом дисертації і бажає їм подальших наукових здобутків!

Фото із захисту дисертації Фото із захисту дисертації Фото із захисту дисертації Фото із захисту дисертації Фото із захисту дисертації Фото із захисту дисертації Фото із захисту дисертації Фото із захисту дисертації Фото із захисту дисертації